Marketing uit handen geven kan een spannende stap zijn, daarom stellen wij ons graag aan je voor!

Just Masterpieces

Bij Just Masterpieces vinden wij dat iedere professional zoveel mogelijk tijd moet overhouden om zijn of haar expertise uit te oefenen en daarmee zoveel mogelijk klanten te helpen. De expert doet waar hij/zij goed in is, en wij doen waar wij in zijn: middels de juiste marketing helpen bij het behalen van de gestelde bedrijfsdoelstellingen. Want uiteindelijk is marketing een middel om doelen te behalen.

Just kan je eigenlijk letterlijk vertalen, naar slechts of niets meer en niets minder. Zoals een strategie gewoon een plan is, werken bij onder het motto van geen gedoe. Het moet gewoon goed zijn, geen ingewikkelde processen. Het doel? Jij houdt tijd over om voor jouw klanten. 

Masterpieces staat binnen het bedrijf voor 2 verschillende dingen. Om te beginnen werken we met alleen kennisondernemers die zich een expertisegebied hebben toegeëigend, ze leveren zelf slechts masterpieces aan hun klanten. Daarnaast leveren wij natuurlijk ook slechts masterpieces. Want hoe vervelend is het als je iemand in huurt om je te helpen en je er vervolgens zelf ook nog veel te veel tijd en energie aan kwijt bent?! Dat willen we dus absoluut niet.

Mijn naam is Fleur Prins, marketeer in hart en nieren. Mijn hart gaat sneller kloppen van bedrijven die marketing inzetten om hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Je kan mij het beste omschrijven aan de hand de van de volgende 3 woorden: enthousiast, energiek en oplossingsgericht.

Nadat ik mijn Masterdiploma marketing aan de Erasmus Universiteit heb gehaald ben ik aan het werk gegaan als strategie consultant. Ik heb voor veel grote corporates gewerkt zoals Nationale Nederlanden, Pon Holding en DELA. Bij deze grote bedrijven heb ik veel verschillende opdrachten uitgevoerd. Denk hierbij aan het opstellen van de lange termijn strategie met de bijbehorende doelen structuren, de klant-bedieningsstrategie, het in kaart brengen van de customer journey of het verbeteren van de klantervaring. 

Heel gaaf om te doen, maar mijn hart gaat toch echt het snelste kloppen van ‘pure’ marketing. Daarom ben ik mijn eigen onderneming gestart, Just Masterpieces. Daarnaast geeft ik sinds 2019 les aan de Erasmus Universiteit. Hier doceer ik het vak Markting Strategy in the Healthcare Industry aan master studenten aan de master marketing. 

Wil je meer over mij weten of heb je een vraag waar je wel wat hulp bij kan gebruiken? Stuur mij een WhatsApp bericht, mailtje of plan direct een kennismakingsgesprek in!

SAMEN (samenwerking met klanten & experts)

Alleen ga je snel, samen kom je verder. Samen is de belangrijkste kernwaarde binnen Just Masterpieces. Klinkt raar als je iemand inhuurt voor jouw marketing, maar jij kent jouw bedrijf als geen ander. Jij weet waar je naartoe wilt en wat je wilt uitstralen. Jouw input is dan ook van groot belang, sterker nog, die input is van groot belang voor het succes van het traject dat we aan gaan. 

Daarnaast werken wij samen met verschillende experts zoals fotografen, videografen, graphic designers en technische specialisten voor bijvoorbeeld WordPress en Zapier. Dit netwerk van professionals zorgt ervoor dat we de het complete marketing pakket aanbieden binnen Just Masterpieces, maar dat er slechts één contactpersoon nodig is. Zo blijft er voor jou meer tijd over voor jouw eigen expertise. 

Bij een samenwerking Just Masterpieces kan je rekenen op de combinatie van academische inhoud en praktische uitvoering

Marketing tips & tricks?