Marketing uit handen geven kan een spannende stap zijn, daarom stellen wij ons graag aan je voor!

Just Masterpieces

Bij Just Masterpieces vinden wij dat iedere professional zoveel mogelijk tijd moet overhouden om zijn of haar expertise uit te oefenen en daarmee zoveel mogelijk klanten te helpen. De expert doet waar hij/zij goed in is, en wij doen waar wij in zijn: middels de juiste marketing helpen bij het behalen van de gestelde bedrijfsdoelstellingen. Want uiteindelijk is marketing een middel om doelen te behalen.

‘Just’ kan je eigenlijk letterlijk vertalen, naar slechts of niets meer en niets minder. Zoals een strategie gewoon een plan is, werken bij onder het motto van geen gedoe. Het moet gewoon goed zijn, geen ingewikkelde processen. Het doel? Jij houdt tijd over om voor jouw klanten. 

‘Masterpieces’ staat binnen het bedrijf voor 2 verschillende dingen. Om te beginnen werken we met alleen kennisondernemers die zich een expertisegebied hebben toegeëigend, ze leveren zelf slechts masterpieces aan hun klanten. Daarnaast leveren wij natuurlijk ook slechts masterpieces. Want hoe vervelend is het als je iemand in huurt om je te helpen en je er vervolgens zelf ook nog veel te veel tijd en energie aan kwijt bent?! Dat willen we dus absoluut niet.

Mijn naam is Fleur Prins, marketeer in hart en nieren. Mijn hart gaat sneller kloppen van bedrijven die marketing inzetten om hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Achter hun marketingacties zit een strategie. Je kan mij het beste omschrijven aan de hand de van de volgende 3 woorden: enthousiast, energiek en oplossingsgericht.

Nadat ik mijn Masterdiploma marketing aan de Erasmus Universiteit heb gehaald ben ik aan het werk gegaan in de strategie consultancy. Hier heb ik bij veel grote corporates zoals Nationale Nederlanden, Pon Holding en DELA mogen meewerken aan verschillende projecten. Denk hierbij aan het opstellen van het hoge en gewaagde doel, de klant bedieningsstrategie of het verbeteren van de klantervaring. Heel gaaf om te doen, maar mijn hart gaat toch echt het hardst kloppen van marketing en wat je daarmee allemaal kan bereiken. Naast Just Masterpieces verzorg ik sinds 2019 ook onderwijs voor de master Marketing aan de Erasmus Universiteit. 

SAMEN (samenwerking met klanten & experts)

Alleen ga je snel, samen kom je verder. Samen is de belangrijkste waarde binnen Just Masterpieces. Klinkt raar als je iemand inhuurt voor jouw marketing, maar jij kent jouw bedrijf als geen ander. Jij weet waar je naartoe wilt en wat je wilt uitstralen. Jouw input is dan ook van groot belang. Daarom plannen we een aantal sessies waarbij we de ontwerpen doornemen. Maar nog veel belangrijker, tijdens deze sessies kan jij alles vragen en kan jij jouw feedback leveren. Ik leg je de gemaakte keuzes uit, zodat je deze keuzes zelf door kan voeren binnen je gehele merk. 

Daarnaast werken wij samen met verschillende experts zoals fotografen, videografen, graphic designers en technische specialisten voor bijvoorbeeld WordPress en Zapier. Dit netwerk van professionals zorgt ervoor dat we de het complete pakket kunnen bieden binnen Just Masterpieces, maar dat er slechts één contactpersoon nodig is. En er dus weer meer tijd overblijft voor jouw eigen expertise.

Bij een samenwerking Just Masterpieces kan je rekenen op de combinatie van academische inhoud en praktische uitvoering

Marketing tips & tricks?